Levi

Elämyksiä vuoden ympäri

Jos mitään hiihtokohdetta maailmassa voidaan mainostaa täysin lumivarmana, sen täytyy olla Levi. Pitkä hiihtokausi alkaa, kun ensilumi saapuu lokakuun aikana. Suomen suurin hiihtokeskus tarjoaa hyvin hoidettuja latuja ja rinteitä aina toukokuulle asti. Keskimäärin kauden aikana on yli 200 hiihtopäivää!

Joulun tienoilla aurinko ei nouse lainkaan. Kaamos ei ole pimeyttä, vaan pastellinsävyistä hämärää ja taianomaista rauhaa. Revontulet leikkivät yötaivaalla, ja eräänä aamuna aurinko tulee esiin tuntureiden takaa. Sydäntalvi pukee metsän valkoiseen vaippaansa. Päivät pitenevät ja kevään aurinkoisista hangista nautitaan täysin rinnoin.

Lumen ja jäiden väistyminen on upea näytelmä. Samaan aikaan tarkkaillaan kevään ensimmäisiä muuttolintuja. Karunkaunis luonto herää henkiin ottaen kaiken irti lyhyestä kesästä. Sulan maan aikana Levillä patikoidaan, pyöräillään ja kalastellaan. Suomen pohjoisin täysmittainen golfkenttä haastaa pelaamaan yöttömässä yössä. On mykistävä kokemus päättää kierroksensa pikkutunneilla keskiyön auringon valossa.

Syksyn ensimmäiset yöpakkaset värjäävät luonnon punaisen ja keltaisen räiskyviin sävyihin. Eikä aikaakaan kun ensilumi taas maalaa tunturit valkoisiksi.

Leville on helppo tulla

Levi on helposti tavoitettavissa, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä. Päivittäiset lennot (n. 1h 20 min) Helsingistä tuovat sinut Levi Spiritiin asuinpaikastasi riippuen vain muutamassa tunnissa.

Helsingin kautta Leville on helppo tulla kaikkialta maailmasta. Sesonkiaikoina suoria lentoja on tarjolla myös Turusta, Tampereelta ja monista Euroopan kaupungeista. Autojunayhteydet yön yli Helsingistä, Turusta ja Tampereelta Rovaniemelle tai Kolariin. Jatkoyhteydet Kolarista (80 km) ja Rovaniemeltä (170 km) Leville.

 

Jos tarvitset apua kuljetuksissa tai matkan
järjestämisessä, ota yhteyttä Levi Spirit 24/7
Service Officeen.